Kauneus

JUHANNUKSEN MODERNI SEPPELE

Hassua ajatella, että pian on taas se keskikesän juhannus juhla. Meillä on kaveriporukan kanssa taas perinteinen Kokkolan juhannus, meidän porukassa se on elävä legenda tuo kyseinen perinne. Ei kyllä tylsää tule, ajetaan letkassa koko köörin kanssa, tyttöjen ja poikien kera. Onneksi siihen on enää muutama päivä ja Kokkolaan kotiin mars!

Sitten tähän lookkiin. Muistatteko kun viime vuonna tein oikeastaan juuri tähän samaan aikaan kyseisen seppele- postauksen? No sen pääsee katsomaan Tästä Linkistä. Tänä vuonna ajattelin tehdä vähän modernimman juhannus-seppeleen. Ohjeet siinä tässä:

 

Osta tekokukkia mielesi mukaan, itse iskin kimppuun jos jonkim moista kukkasta. Irrota kukat niiden varsista.

Tupeeraa hiuksesi osissa, ja lisää niihin lakkaa aina kerroksen vaihtuessa.Pistä kiharrin tulille. Itse käytän nykyään aina tätä paksua piipparia, sillä saa isoa kiharaa, luonnollisesti.

Kiharra kaikki hiukset ulospäin taittaen.

Harjaa kiharat hellästi ja lisää tarvittaessa lakkaa. Käännä kiharat omissa osissaan taakse ja kiinnitä pinnillä.

Lisää kukat. Lisää hengetön pinni kukan yläpäästä alas, ja aseta kukat mielesi mukaan hiuksiin. Voit tehdä kokonaisen seppeeln, tai tehdä kuten itse, ja asetella kukat sinne sun tänne. PS. Suosittelen peittämään aluksi laitetut pinnit kukilla.
Look on valmis! Näissä muovikukissa on se hyvä puoli, että voit niitä uudestaan ja uudestaan, sekä muokata seppelettä mielesi mukaan. 🙂

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *