Lifestyle

10 KYSYMYSTÄ MINULLE

Tässä taas toivottua faktapostausta kehiin! 10 faktaa minusta.

Parasta kesässä?
Vaikea sanoa vain yhtä asiaa, mutta pyöräily mun vanhalla punaisella mummopyörällä, korilla stailattuna, sekä musiikki soi kuulokkeiden kautta, se on yksi asia mikä tuo mulle aina hymyn huulille. Aurinkoinen kesäilta ja kaikessa rauhassa pyöräily, se on itselleni tärkeä juttu.

Tärkeimmät tavarat?
Tähän liittyy puhtaasti kaikki teknologia mitkä kuuluvat työhöni. Kamera, läppäri, puhelin sekä laturit. Ilman näitä en voi tehdä työtäni. + sekä tietysti kalenteri ja post-it laput.

Uuden oppiminen?
Tällä hetkellä verestän muistiani venäjänkielen taidoissa. Ne taidot ovat tallessa, mutta ei täydessä hehkussa. Sitten kun se kieli on täysin hallussa, siirryn jatkamaan ranskankielen opintojani.

Urheilu?
Ehdottomasti juoksu. Se on ollut rakas harrastus jo lapsesta asti, juokseminen on itselleni henkireikä. Talvella en uskalla juosta ulkona, koska pelkään että kaadun lumisessa säässä. Talvisin tarvitsen salikortin ihan vain siksi, jotta pääsen juoksemaan. Heti kun lumet sulavat juoksen aina ulkona.

Hajuvesi?
En lähde ovesta ulos ilman että olen laittanut hajuvettä, sekä kannan sitä lähes aina mukanani. Tämän hetken suosikkini on Viva La Juicy. Löysin sen ihan sattumalta, ja se on ollut pitkään suosikkini. Merkit vaihtelevat laidasta laitaan, mutta tämä yksilö on ollut lemppari jo pidempään.

Meikkituotteet?
Meikkaan aika basic meikin, mutta jos parhaat tarvitsee valita, ne ovat kuulas pohja, ripsiväri, kulmakynä, kajaali sekä Bepanthen voide. Sitä voidetta käytän huulissani aina.

Lempiväri?
Sisustuksessa ne ovat valkoinen, kulta sekä turkoosin sininen. Pukeutumisessa punainen, musta sekä armeijan vihreä. Armeijan vihreät takit ovat heikkouteni.

Vapaa-aika?
Jos vietän vapaani yksin, kehittelen usein jonkin projektin itselleni ( ellen katso dokkareita tai leffoja) kuten esimerkiksi tauluprojektini. Nyt kun se on valmis olen suunnitellut kolme muuta projektia mitä teen limittäin silloin, kun minulla on vapaata. Se on mielestäni rentouttavaa.

Mikä piirre sinussa ärsyttää itseäsi?
No varmaankin se, että en tee mitään ennen kuin kotini on täysin siisti. Eli jos minulla on kiireessä heitetyt vaatteet lattialla tai en ole kerennyt tiskata lautasta ja lasia, haluan hoitaa ne kuntoon, ennen kuin voin avata läppärin ja tehdä töitä. Toisaalta hyvä, toisaalta ehkä vähän turhamainen juttu. 😀

Parasta tässä vuodessa?
Yksi mieleenpainuvin juttu oli mun ja ystäväni Tuuliksen Levi reissu. Erittäin tapahtumarikas viikonloppu täynnä iloa ja naurua niin paljon, että sattui ihan mahaan ja poskiin. <3


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *