Lifestyle

10 ARKISTA FAKTAA MINUSTA

ts

1.Mielestäni mukavimmat yöasut ovat isot kauluspaidat ja shortsit.

2.Syön joka päivä kolme vihreää omenaa.

3.Lähes tulkoon aina, kun käyn suihkussa tai kylvyssä, laitan valot pois mutta sytytän yhden kynttilän tuomaan valoa. Se on erittäin rentouttavaa.

4.Kotona ollessani en tykkää syödä ruokaani kapeilla aterimilla, vaan valitsen aina leveän haarukan, veitsen, ja lusikan. Enkä käytä pikkulusikoita lähes tulkoon koskaan, vaan syön rahkan, jogurtin yms. ruokalusikalla.

5.Rakastan kuunnella musiikkia, saan siitä valtavasti energiaa ja inspiraatiota.

6.Pelkään korkeita paikkoja, mutta haluaisin silti hypätä laskuvarjohypyn. Olen hypännyt benji-hypyn, mikä oli aivan kamalaa, mutta samalla ihan superhieno kokemus!

7.En pidä talvesta tai lumesta, mutta silti pidän erittäin paljon lumilautailusta. Omistan kaksi lumilautaa, mutta en ole pitkään aikaan käynyt laskemassa.

8.Olen huono pitämään vapaapäiviä, sillä pidän kovasti tästä työstä. Vaikka en kirjoittaisi joka päivä blogia, se ei tarkoita sitä, että pitäisin vapaata. Niinä päivinä, kun en kirjoita blogia, silloin minulla on yleensä aikataulullisesti hyvin kiire päivä.

9.Nuorempana olen harrastanut mm. partiota, showtanssia, ratsastusta, juoksua, futista, sekä olen ollut kuvataidekoulussa koko ala-asteen ajan, sekä yläasteella aloitin baletin, josta myöhemmin tuli ammattini.

10.Jalkani ovat kokoa 36, mutta korkokengissä suosin usein kokoa 37. Muuten kenkäni ovat kokoa 36.

_MG_0685

_MG_0735

ts1

_MG_0740

_MG_0745

_MG_0766

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *