Lifestyle,  Muoti

ARJEN AIKATAULUTUS

Heissan! Olen ehkä tästä aiheesta maininnut jo aikaisemminkin, lähinnä Arjen Syyssiivous– postauksessa, eli siis arjen aikataulutus. Itse olen huomannut, että minulle sopii kalenteri-aikataulutus. Tosiaan kirjoitan sinne kaiken maan ja taivaan väliltä mitä päivän aikana on tapahtunut, sekä mitä minun tulee muistaa hoitaa sinä päivänä/ viikon aikana.

Miten minun aikatauluni nykyään menevät?

Herään noin. 8 aikaan, hoidan aamutoimet, katson sähköpostit ja lähden töihin.

Työpäiväni loppuu yleensä klo 18-19 aikaan.

Työpäivän jälkeen käyn kaupassa jos tarvetta. Kotiin saavuttuani heitän lenkkikamat niskaan ja lähden juoksulenkille. Näin saan työpäivän askareet pois mielestäni.

Lenkin jälkeen suihku sekä avaan läppärin. Vastaan blogiini liittyviin s.posteihin, muokkaan kuvia, tai kirjoitan postauksen. Joskus tämä on jäänyt vähemmälle, sillä minun täytyy työpäivän jälkeen hoitaa kotona olevia askareita, sekä myös haluan tehdä niitä. Perus juttuja kuten siivoaminen, se vie aikaa. Tai päätän huoltaa kaikki nahkakenkäni syksyä varten, ottaa talvivaatteet esille ja pistää kesäkuteet pois, yms. Toisinaan haluan lukea lehden rauhassa tai katsoa jonkin leffan/ dokkarin ennen nukkumaan menoa.

Vaikeinta on löytää aikaa kuvauksille. Saatan järkätä kuvaukset esim. lounastauolla sillä työpäivän jälkeen on nykyään liian pimeää kuvata ulkona. Tai sitten järkkään kuvaukset viikonlopulle/ maanantai päivälle.

Nämä kuvat otimme yhtenä maanantaina, kun minulla oli vapaa-aikaa. Vettä satoi kaatamalla, mutta se nyt vain sattui olemaan ainut vapaa kun minulle sopi kuvata, nii sitten kans kuvattiin. Saatiinpa tämäkin pieni “sadetanssi” taltioitua kameralle. Just hauska, tulipa taas naurettua ihan olan takaa näissäkin kuvauksissa.

Viikonloppuisin pyrin antamaan aikaani ystävilleni, sekä tehdä kaikkia niitä asoita mitä en aina kerkeä tehdä viikolla. Näitä asioita ovat esim. blogitekstini kirjoittaminen, tai vaikkapa vaatekaapin siivous. Tai sitten lähden kävelylle ilman sen suurempaa päämäärää, tai menen leffaan ystävieni kanssa. Siivoan läppärini roskakorin ja poistan kaiken roskapostin sähköpostistani. Teen ihan kaikkea sitä, mitää en arkena välttämättä kerkeä tehdä.

Parasta on löytää tasapaino arjen keskellä. Itse koen päässeeni enemmän kiinni siitä, miten minun tulee aikatauluttaa oma arkeni työni sekä blogityöni välillä. Vielä se ei ole täydellinen, mutta hiljaa hyvää tulee!

Molemmat työni ovat intohimoni ja haluan kehittyä näissä molemmissa vielä entisestään. Joten sen takia tällainen arjen aikataulus on hyvä jotta saan kaiken valmiiksi, sekä minulle se on ollut tehokasta.

Nyt kello on 21.30 ja pistän hihat heilumaan keittiöni suhteen, minkä jälkeen ajattelin vielä katsoa seuraavan postauksen kuvat läpi.

Öitä hyviä ja kuulemiin! <3
INSTAGRAM
FACEBOOK

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *