Lifestyle

ELLEN SYNTTÄRITARJOUS

_MG_4528

Heipä hei! Nyt on pientä hemmottelua teille luvassa Ellen synttäritarjouksen merkeissä. Jos olet kiinnostunut muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista, veikkaan tämän tarjouksen olevan sinulle mieluinen. 🙂

Saat Elle- lehden 5 kk ( 5nroa) hintaan vain 16,90€ (normaalisti 32,90) sekä tilaajalahjaksi Ivana Helsingin kosmetiikka pussukan Bambi- kuosilla ja Lumene meikkisetin, joka sisältää Bright Now Vitamin C -silmänympärysvoiteen, Lumenen Couldberry Lenght Serum Mascaran ja Lumene Pearl huulikiillon ( sävy: Wild Rose). Tämän lahjan arvo on 69,00 €.

Itse olen aina tosi innoissani kun pääsen lukemaan lehden läpikotaisin, sillä suorastaan rakastan lukea lehtiä, erityisesti paperiversiona. Lehtien lukeminen on mulle sitä omaa aikaa jolloin en keskity mihinkään muuhun kuin lehteen, nautin siitä kovasti. 🙂 Säästän myös kaikki lehdet mitä olen hankkinut, ne toimivat hyvänä sisustuselementtinä. Näitä lehtikasoja mulla onkin kotona aika monta pinoa. Muotilehdet ovat mun mielestä erittäin hyviä inspiraation lähteitä.

Jos haluat tilata Elle-lehden synttärihintaan, pääset tekemään sen TÄSTÄ. 🙂

  e1

_MG_4527

e2

_MG_4526

e3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *