Lifestyle

FIILIKSISSÄ X9

_MG_9378

Muutama juttu mistä olen ollut tosi fiiliksissä tässä tämän kesän/ viikkojen aikana:

9gag instatilistä sekä muista saman tyylisistä käyttäjätileistä. Jos haluan “aivot narikkaan” menen monesti 9gag tilille ja katson siellä olevia videoita. Naureskelen niille yksin sohvalla.

Uusista kokemuksista. Ihan vaikka siitä, että menen kahville uuteen paikkaan, ei tarvitse olla mikään iso juttu edes, mutta kaikki uudet kokemukset piristävät.

Ystävistä. Parasta. <3

Hetkessä eläminen. Tänä kesänä olen ollut niin rela, olen todellakin elänyt hetkessä.

Spontaanisuus. Ihan huippua kun tekee asioita just sen fiiliksen mukaan mikä on. En tarkoita holtitonta spontaanisuutta, vaan sitä, että ei liikaa suunnittele päivän kulkua, eikä merkkaa esim pyykinpesua kalenteriin..

Taivas ja pilvet. Fiilistelen tosi paljon kauniin näköistä taivasta sekä hattaraisia pilviä. Puhelimessani on erittäin monta kuvaa joissa näkyy taivasta ja pilviä.

Uusien biisien löytäminen. Ihan huisia löytää hyviä biisejä, musiikki tekee minut onnelliseksi.

Tässä postauksessa olevasta paidasta. Olin niin innoissani kun löysin tämän paidan, sillä olen halunnut tällaista jo pitkään mutta en ole löytänyt. Sitten se tuli vastaan Zaran alessa tuossa muutama päivä sitten. Maksoin siitä 8€. Olin tosi tyytyväinen x)

Dokumenteista. En vietä paljon aikaa Tv.n ääressä, katson sitä erittäin harvoin, jos uutisia ei lasketa, mutta jos katson Tv.tä, tykkään katsoa erilaisia dokumentteja. Liittyipä se oikeastaan ihan mihin tahansa, mutta rakastan uuden oppimista ja monesti dokkareista tulee opittua myös jotain uutta.

valkoinen
_MG_9399

_MG_9412

farkut

_MG_9427-2

_MG_9410

jeans

_MG_9388

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK
SNAPCHAT: minnasomero

ZARA paita/ shirt
LINDEX farkut/ jeans
MAMZELLE tennarit/ sneakers
SKAGEN kello, koru/ watch, bracelet

Kuvat ottanut Outi Vänskä, editointi minä.
Photos taken by Outi Vänskä, edited by me.

4 Comments

 • Lena

  Ihana sailor-fiilis naissa kuvissa! Melkein tulee meren tuoksut tanne asti. Hei onx toi se Suomenlinnan lautta kuvassa? Ooh, enaa kolme viikkoa mun Suomen lomaan,yesss. Ja ihanaa etta sun postauksesta valittyy onnellinen tunnelma, sun blogi on parasta! Hauskaa viikkaria USAsta!

  • Minna Somero

   Heii kohta sulla loma! Onpas kiva juttu, loma tekee niin terää! 🙂 Ja kiitos, ihana kuulla, olen kyllä tosi onnellinen nyt. 🙂 Vene on just s emikä menee Suokkiin!
   Ja ai että mä tykkään Sailor- vaatteista/ fiiliksistä, jospa sitä pääsis vielä itsekin veneileen tässä loppukesän aikana, se ois ihan superkivaa!
   Huippua maanantaita sulle! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *