Lifestyle,  Muoti

HELMIKUU 2019

Tämä koko alkuvuosi on ollut hetkistä aikaa ja olen joutunut opettelemaan ajan priorisointia vielä entistä enemmän. Siispä halusin listata tähän tämän helmikuun tapahumia pähkinänkuoressa.

Olen muun muassa:

Vähentänyt kahvin sekä kivennäisveden juontia ihan huolella, tästä olen ihan ylpeä!

Siivonnut Narniaani (vaatekaappejani) ja saanut ihmeen kaupalla karistettua pois vaatteitani ja kenkiä. Tämä on ollut jo kahden kuukauden jatkuva prosessi. Vaikeinta siinä hommassa on, että olen huono luopumaan mistään, sillä yleisesti ottaen pidän kaikesta mitä löytyy vaatekaapeistani. Silti olen halunnut luopua niistä mitä en käytä lähes koskaan ja saada tilaa kaappeihini.

Saanut uuden vastuualueen päivätyöhöni liittyen, minkä mukana tulee tietysti lisää vastuuta sekä uuden opettelemista. Olen hyvin innoissani työstäni sillä saan työskennellä muodin ja sen markkinoinnin parissa, mikä on intohimoni.

Ostanut heijastinliivin. Nyt kun ulkona on ilma lämmennyt ja tiet sulana, olen alkanut juoksemaan taas pitkästä aikaa ulkona. Juokseminen on itselleni se henkireikä-juttu. Heijastinliivin ostin siksi, koska lähes kaikki juoksuvaatteeni ovat mustia, joten heijastinliivi on huippu valinta! Tämä heijastinliivi on mielestäni tyylikäs, sillä se näyttää hopeanvärisiltä paksuilta henkseleiltä, mitkä menevät edestä ja takaa ristiin. Ei mikään perusliivi!

Venytellyt niskaani ja hartioita ihan huolella, sillä niska/ selkäjumi on ollut osa arkeani jonkin aikaa. Paras tapa venyttää selkääni on mielestäni mennä sellaiseen laitteeseen, missä nouset seisomaan rautatangon päälle lonkkiin asti, nojaat koko painolla siihen, ja sitten keikautat laitteen niin, että olet pää-alaspäin jalat kattoa kohden. silloin roikut koko painolla lonkista asti, milloin selkä ja niska venyvät luonnollisesti. No tätä laitetta en itse omista, joten olen tehnyt siitä oman version. Olen mennyt polviseisomaan sohvani istumapuolen karmea vasten, nojannut karmea vasten ja heittänyt pääni karmen yli, pää lattian suuntaan ja pylly kohden kattoa. Aika todella urpon näköistä toimintaa, mutta venytys toimii!

Aloittanut katsomaan FRENDIT- sarjaa uudestaan. Tosi hyvää “aivot narikkaan” toimintaa.

Lukenut Audrey Hepburnin elämänkertaa, kirja on mielestäni niin taitavasti kirjoitettu, että sen lukemisen lopettaminen on jopa hankalaa.

Käynyt kampaajalla ja löytänyt superhyvän hoitoaineen, sillä hiuksista tulee silkin sileät sekä pehmeät! Tuote on CHI Olive Organicsin hoitoaine.

Nähnyt painajaisia että olen syönyt ruokaa missä on gluteenia, saanut siitä anafylaktisen šokin ja joutunut siksi sairaalaan. Koska valitettavasti näin on tapahtunut vuosia sitten, unet ovat hyvin toden tuntuisia ja karmaisivia.

Viettänyt aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Viime perjantaina vietimme aikaa perheeni kanssa ja lauantaiaamulla söimme kunnon brunssin. Illalla näin ystäviäni ja sunnuntaina vietimme hyvin chillin päivän. Luvassa oli McDonald’sin safkaa ja illalla menimme leffaan katsomaan Aquamanin.

Löytänyt lisää hyviä biisejä soittolistaani, olen kunnon musahaukka. Muun muassa eilisessä Aquaman leffassa soi biisi nimeltä Everything I Need – Skylar Grey.

Tänään olen nukkunut pitkään ja ottanut aikaa itselleni. Tehnyt työjuttuja sekä käynyt kävelyllä. Nyt siirryn taas vaatekaappini syövereihin, sillä yritän alustavasti miettiä mitä laitan nyt tulevana viikonloppuna päälle omille synttäreilleni!

J.LINDEBERG pipo/hat
SAND takki/ jacket
RIL’S valkoinen takki/ white jacket
MONKI paita/ shirt
TOP SHOP housut/ pants
ECCO kengät/ shoes

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *