Lifestyle

KUMMAN VALITSEN x 12

 

Kumman sinä valitset?

Pyörä/ julkinen liikenne/ auto? Näin stadissa asuessani vastaan pyörä ja julkinen liikenne. Tämä pätee yleiseen liikkumiseeni keskustan lähettyvillä. Jos taas mietin esim, talviaikaa ja kuvauksia blogiini liittyen, voisin ottaa auton erittäin mielelläni. Silloin kuvaukset onnistuvat paljon nopeammin ilman suurempaa kylmettymistä ulkona. Jos minulla olisi nyt oma auto Helsingissä, en laittaisi vastaan. Suorastaan rakastan pyöräilyä kun säät sallii, mutta myös autolla ajamista.

Himo makeaan vai suolaiseen? Ehdottomasti suolaiseen, vaikka olen moinen pullahiiri. Nykyään ostan niin harvoin mitään makeaa, mutta kaikkea suolaista minun kyllä tekee mieli. Muutama vuosi sitten olisin vastannut makea, nykyään suolainen. En koe suurta makeanhimoa enää kovin usein, vaikka pullaa ja leivonnaisia voisin syödä aina, silti ostan niitä erittäin harvoin.

Vaatteet vai kengät? Kokonaisuus ratkaisee, mutta jos on valittavat, sanon kengät. Vaikka minulla olisi päällä juoksuhousut, musta poolopaita sekä villakangastakki, asu menee täysin pieleen, jos lisään siihen esim korolliset kengät. Joten vaikka asu olisi vähän miten sattuu, valitsen kengät, koska ne luovat sen viimeisen silauksen. Esim, tennarit tai maiharit yllämainittuun asuun.

Silmämeikki vai huulimeikki? Ehdottomasti silmämeikki. Huuleni ovat aina hyvin neutraalit huulimeikkiin nähden, ja usein käytän vain huulirasvaa, tai huulipunaa mikä toimii enemmän rasvana. Mutta jos minun tulisi valita ripsiväri tai huulirasva, silloin vastaan huulirasva. Ilman huulirasvaa en voisi elää.

Musiikki vai hiljaisuus? Musiikki. Enpä taida viettää yhtäkään päivää ilman musiikkia. Musiikin kuuntelu tuo elämääni yhdellä osaa suurta sisältöä.

TV vai lehdet? Lehdet. Minusta on mukavaa aloittaa päivä sanomalehteä lueskellen, sekä nykyään vietän päivittäin ruokatuntini ilman puhelinta ja luen usein miten Hesaria.

Leffat vai dokkarit? Leffoista saa monia eri fiiliksiä sekä niistä voi oppia joitain uusia puolia itsestään/ ihmissuhteita, mutta silti päädyn dokkareihin. Ne tuovat informatiivista sisältöä, sekä opettavat ja auttavat ymmärtämään monia asioita omaa tietämystä enemmän.

Kirjat vai some? No nyt tuli sen verran vaikea että täytyypä miettiä tarkkaan. Tavallaan kirjat,  koska kannatan kirjallisuutta ja printtimedian lukemista. Toisaalta vastaan some, koska nykyään sitä kautta löytää linkkejä esim, artikkeleihin, mitä ei välttämättä tapaa pelkän pirtti kirjallisuuden kautta. ( nyt en viittaa koulun opiskelumateriaaliin) joten nyt vastaan some sen tiedon lähteen vuoksi.

Suomi vai ulkomaat? Suomi. Olen asunut Venäjällä kaksi kertaa, sekä tovin Bostonissa. Näiden avaavien kokemusten jälkeen vastaan Suomi. Täällä on hyvä asua. Ikinä ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta nyt/ lähitulevaisuudessa en kaipaa ulkomaille/ halua muuttaa pois Suomesta.

Sinkkuus vai suhde? Hauska kysymys. Sinkkuus koska elän sitä vaihetta tällä hetkellä,  mutta en sano ei parisuhteelle, kun se ihminen tulee eteeni.

Urheilu vai lepo. Vastaan aina urheilu. En voisi ajatella arkeani ilman yhtään liikuntaa. Ilman liikuntaa en saa itsestäni mitään irti. En koe olevani elossa ilman liikuntaa.

Kissa vai koira? Olen allerginen lähes kaikille elämille. Mutta jos saisin valita eläimen ilman allergioitani, sanoisin koira. Pieni koira, sellainen pieni ja pörröinen.

Korut vai ilman? Minulla on tietyt ”tunnusmerkit” mitkä ovat voimassa monien vuosien takaa. Ne liittyvät koruihin, toinen puoli liittyy kynsilakkaan ( punainen ollut jo 6 vuotta mun väri.) Minulla on aina korvakorut korvissani sekä sormus oikean käden keskisormessa. Myös kello on aina vasemmassa kädessä. Monen vuoden ajan olen pitänyt myös kaulakorua kaulassani, sen sisältö on joko MINNA tai M. Nykyään M on minun statmen koru. En ota näistä mitään  pois edes nukkumaan mennessäni. Ne ovat osa minua. Nykyään vakkareihin kuuluu ( ollut jo pari vuotta) käsikoruni oikeassa kädessäni, sekä vasemmassa kädessäni.

INSTAGRAM
FACEBOOK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *