Lifestyle,  Muoti

KUULUMISET

kl

Ihan hassa että kohta on joulukuu! Miten onko teillä ollut jo pikkujouluja juhlittuna? Itse olen ollut kaksissa, vielä on muutamat edessä. Viime vuonna mulla oli varmaan 6-7 eri pikkujoulut, aika monet mun mielestä! Laitan huomenna yhdestä mun pikkujouoluasusta tänne kuvia. 🙂

Tänään töiden jälkeen avasin läppärin, mutta ei tästä postaksen teosta mitään tullut, joten päätin nukkua 20min päikkärit. No ne päikkärit venyi sitten 2 tunnin uniksi. Sen jälkeen suoraa jääkaapille ja kahvia muutama kuppi. Hitsi miten sitä tuleekin nälkä päiksyjen jälkeen. Näin myös aika outoa unta, sellaista, että sain kovan allergisen reaktion ja jouduin sairaalaan. Siltä menin Flow festareille mini pakulla. Suht jännä uni.

Tänään mä menen käymään mun omalla asunnollani, siellä missä on putkiremppa menossa. Saa nähdä miten käy, pääsenkö muuttamaan joulukuun aikaa. Ei siinä, kyllä mulla on kaikki hommat  järjestyksessä nykyisen nukkumapaikkani suhteen, mutta en malta odottaa että pääsen kotiin! Nimittäin on pientä sisustusrumbaa tiedossa kun asuntoni saa uutta ilmettä kehiin. Tosin ei mitään radikaalia muutosta vanhaan, kyllä edelleen asuntoni on täysin valkoinen sekä marmoria ja kultaa. Ne värit/ materiaalit ovat mun suosikkeja! Vähän mustaa siellä sun täällä, mutta vain vähän. Onneksi meillä on siellä sisäpihalla roskalava jonne saa heittää kaiken tarpeettoman. Sinne meni muutama juttu, voin myöntää.

Mitäs muuta? No, mun vahemmat tulevat muutaman tunnin päästä Helsinkiin täksi viikoksi, joten se on erittäin kivaa päästä viettään aikaa heidän kanssaan. Eipä sen kummosempaa tähän maanantaihin.

Nyt mä taidan lähteä pois täältä sisätiloista, muuten nukahdan taas uudestaan. huomiseen!

kl3
_mg_7645
kl1
_mg_7649
kuulumiset
_mg_7665
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK
SNAPCHAT: minnasomero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *