Lifestyle

MAANANTAI 4.6 AIKATAULU

07.30. Herätys soi tuohon aikaan. Olin ihmeen uupunut, joten torkutin kelloa 45 minuuttia. (hups)

07.15 Ampaisin sängystä ylös, tossut jalkaan ja aamutakki ylle, (olen muuten ihan täysin hurahtanut kevyisiin aamutakkeihin!) suoraan keittiöön ja kahvin keittoon. Kaksi isoa lasillista vettä ja vitamiinit nassuun.

Aamutoimet. Nämä menevät lähes tulkoon aina samalla kaavalla: Nopea suihku ja samalla hampaiden pesu. Rasvat kasvoihin ja musiikki soimaan läppäristä. Haen kahvini ja laitan meikin ja hiukset. Vaatekaapille mars. Tämän jälkeen luin edellisen viikon Hesaria ja join lisää kahvia. Yhtäkkiä olikin hurja kiire.

09.35. Olen myöhässä, aika lensi ihan silmissä. En omista autoa, joten oli pakko ottaa taksi palaveriin, sillä julkisilla en olisi kerennyt. Saavuin osoitteeseen, mutta olikin sanonut väärän talon numeron, joten jatkoin matkaa jaloin, puoliksi juosten. Paikalla juuri sovittuun aikaan. Palaveri loppui aamupäivään mennessä.

13.13. Kauppareissu Lidliin, ostoslistalla oli mm. kananmunia, mutta ne jäi hyllyyn. Palasin uudestaan kauppaan, lähdin myös kananmunien kera.

14.00. Kampaaja. No tätä olen odottanut pitkään! 3h kampaajalla vierähti hujauksessa. Hymyssä suin lähdin freshin lopputuloksen kera.

17.00 -> Kotona. Siivosin, kunnes havahduin siihen seikkaan, että kotonani ei ole yhtään tuoreita kukkia. Minulla on lähes aina tuoreita kukkia kotonani. Uusi kauppareissu kera kaksi kukkapuskaa.

NYT: Kirjoitettuani tämän postauksen  laitan pyykit koneseen, sekä teen muutaman tulevan postauksen valmiiksi. Muusta en tiedä, katsotaan miten iltaa menee!

Mukavaa iltaa teille! <3

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *