Lifestyle

MEIDÄN LEVIREISSU

Kuten eilen kerroin, vietimme tämän viikonlopun Levillä. Olimme J.Lindeberg merkin lähettäminä. Vaikka olen ollut monet kerrat Lapissa mökkeilemässä, mutta tämä paikka missä olimme sai henkeni salpaantumaan, ihan kirjaimellisesti. Paikan nimi on Northern Lights Ranch, Levi. Mökit ovat suunniteltu revontulten katselemista varten, ja mökeissä on kaksi lasiseinää ja lasinen katto. Pihalla on poreallas, jossa vietimme monen monta tuntia katsellen upeaa, täysin lumivalkeaa maisemaa. Ranchilla on päärakennus jossa voi nauttia hyvää ruokaa ja juomaa, sekä ulkosalla on poroaitaus, näitä söpöyksiä kävimme ruokkimassa ennen omaa ruokailuamme.

Perjantaina saavuttuamme menimme ulos reippailemaan lumikenkien kera. Vietimme suuren osan ajasta ulkosalla, miten ihanaa viettää aktiiviloma upeissa maisemissa. Kävimme porealtaassa hyvin aktiivisesti, se oli yksi meidän lemppari juttu!

Lauantain vietimme koko päivän lasketellen, vitsi miten olikin ikävä laskettelua laudan kanssa! Illalla menimme taas lillumaan porealtaaseen, siinä se ilta sitten menikin! Tänään, sunnuntaina saavuimme takaisin Helsinkiin.

Vaatteeni ovat tietysti J.Lindebergin mallistosta, aluspuvuista ulkovaatteisiin saakka. Vaatteet on suunniteltu hyvin aktiviteetteihin, joten liikkuminen niissä onnistuu mainiosti, sekä ne näyttävät superhyvältä! Ja onpa ihana omistaa pitkästä aikaa myös toppahousut! Jestas miten mukavat ne ovat, taidan liikkua toppavaatteissa kevääseen saakka. 😀

Suuret kiitokset J.Lindebergille sekä Northern Lights Ranch, Leville! Lähdemme ehdottomasti vielä uudestaan tällaiselle reissulle, suosittelen! Sielu sai levätä.SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Here is photos from our trip to Levi with J.Lindeberg brand! We had such a great time, hope to visit this place soon again! 

J.LINDEBERG ulkovaatteet/ ski clothes
GUCCI lasit/ glasses

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *