Lifestyle,  Muoti

MUUTTOLAATIKOITA JA MATKALAUKKUELMÄÄ

img_4439

Näinä viime päivinä en ole edes avannut konettani, muuta kuin musiikin kuunteleen, sillä olen joutunut pakkaamaan koko asuntoni tavarat laatikoihin, päällystää kalusteet muovilla, teipata laatikoita, ostaa lisää jätesäkkejä, viedä tavaraa kaksin käsin kirpparille, siivota, sekä tirauttaa muutaman stressi kyyneleen.

Asunnossani alkaa maanantaina putkiremppa, joten luonnollisesti joudun olla kaksi- kolme kuukautta pois omasta kodistani. Olen saanut kaiken järjestettyä omaan asumiseeni nähden, mutta onhan se aika jännä ajatus elää pelkän matkalaukun kanssa. Noh, kokemus tämäkin. Saan tosin käydä asunnollani, joten se helpottaa aika kovasti, esim kaikkien mun vaatteiden suhteen. Onneksi tämä mun remppa alkaa näin syksyllä ettei ihan keski talvella. Siitä olen iloinen.

Nyt lähden taas asunnolleni, tulin hotelliin viikonlopuksi, koska en pysty enää asumaan omassa kodissani. Käyn vain viimeistelemässä kodin remppakuntoon, ja sitten sanon heipat mun kodille vähäksi aikaa. Stressaahan tämä, mutta minkäs teet. Oikeasti musta se on tosi haikeaa, mutta samalla olen siitä iloinen, että tuon remontin myötä kotini yleisilme on muuttunut entistäkin kivemmaksi.

Nyt sinne pahvilaatikoiden keskelle mars!

Kivaa lauantaita! <3 img_4369-2

img_4441

img_4470

img_4424

img_4415-3

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK
SNAPCHAT: minnasomero

H&M bomber
ZARA MEN paita/ shirt
VILA housut/ pants
TOMMY HILFIGER korot/ heels

Kuvat ottanut Metti Forssell, editointi minä.
Photos taken by Metti Forssell, edited by me.

6 Comments

 • Erika

  No nyt on tyylikkäät jalkineet, sirot ja naiselliset! Kehotan suosimaan noita useamminkin, tekevät jaloistasi entistäkin upeamman näköiset. Tsemppiä matkalaukkuelämään.

  • Minna Somero

   No kiitos! Pidän niistä todella paljon. Käytin niitä töissä ollessani. Olin 5h seisten ne jalassa, kunnes vaihdoin tennareihin. Ovat hyvin mukavat, suosittelen! 🙂 Kiitoksia sun kommentista. 🙂 Tsemppiä maanantaihin. Xx

 • Liisa

  Voitko hei vähän kertoa miten niitä olet pakannut, mulla alkaa kans ens vuoden alussa putkiremppa ja stressaan sitä jo! No en paljon, ei auta, mutta välillä mietin että mihinkähän kaiken laitan ja miten pakkaan.. Tsemppiä siis siihen ja ihana asu!

  • Minna Somero

   Heips!
   Itse ihan aluksi tyhjensin kaikki turhat tavat kapeista, ja loput jätin koko kaapin sisään, tai pakkasin pahvilaatikoihin. Sitten pahvilaatikoiden ympärille muovia, ja teipillä kiinni. Minun tuli peittää kaikki kalusteet muovilla, koska pölyä lentää keittiöstäni ja vessasta rempan takia. Makuuhuoneeni ovi on kiinni, mutta sielläkin pakkasin kaiken samalla lailla kuin olohuoneessa. Keittiö ja vessa täytyi tyhjentää kokonaan tavaroista.
   Aikamoinen rumba loppujen lopuksi, ei mikään yhden päivän juttu. 😀 Tsemppiä sulle! ja aloita pakkaaminen hyvissä ajoin! 🙂 <3

 • Kaisa

  Kova homma varmasti tuo pakkaaminen. Mulla kans lähitulevaisuudessa remontti tulossa ja jonkin aikaa pitäisi pakoilla poissa kotoa. Vähän oon jo katellu http://www.hotellithelsingista.fi sivustolta, että mihin sitä menis, kun ei viitti kavereiden nurkissakaan pyöriä ja tuleepahan samalla rentouttava loma itselle.

  • Minna Somero

   Heissan! Voi oli se kyllä, ei mikään pikku juttu, mutta tulipahan käytyä kaikki kaapit läpi, ja kun pääsen takaisin omaan asuntooni, on kiva aloittaa ns. puhtaalta pöydältä. 🙂 Kyllä mulla kans aika moista reppureissaamista tämä aika on, mutta onneksi tämä kestää vain sen parisen kuukautta. Toki air bnb asunnot ja hotellit ovat kans hyvä vaihtoehto, katsotaan jos itsekin menen jossain vaiheessa muutamaksi yöksi taas hotelliin. Saa nähdä. 😀
   Kivaa sunnuntaita! Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *