Lifestyle,  Muoti

NAISET WE ROCK

Googlasin sanat kaunis, voimakas, älykäs, ja uniikki. Lukaseppas läpi!

(Koska tänään on naistenpäivä, omistan tämän postauksen kaikille tytöille ja naisille, mutta tietysti nämä sanat koskevat myös toista sukupuolta.)

Kaunis. “Esteettisesti kauniiksi voidaan kutsua näkyä, ajatusta tai kuultua ääntä; moraalisesti kauniiksi ajatusta tai tekoa.”

Voimakas. “Henkilö, eläin, moottori tms. jolla on paljon fyysistä voimaa. Intensiivinen, vaikuttava, vahva aromiltaan.”

Älykäs. “nokkela, ovela, kätevä, taitava, nerokas, terävä, neuvokas, hyvä, viisas, näppärä, päättelykykyinen, ajatteleva.”

Uniikki. “Jota on olemassa vain yksi kappale. Ainutlaatuinen, verraton.”

Kirjoitin nämä ylös siksi, koska meistä jokainen ihminen on kaunis, voimakas, älykäs, ja uniikki. Kauneutta verrataan monesti ihmisen ulkomuotoon, mutta se ei kerro henkilön todellista kauneutta. Kauneus tulee sisältä. Se on mielestäni todellista kauneutta, kun ihminen kohtelee muita ihmisiä hyvin eikä nosta itseään yläpuolelle.

Voimakkaan ihmisen ei tarvitse omata paljon lihasvoimaa, intensiivinen ja vaikuttava ihminen on myös voimakas! Kuten nämä kaikki muutkin sanat, ne tarkoittavat muutakin kuin vain sitä, mitä yleensä ajatellaan sanan tarkoittavan. Sana unikki jäi eniten mieleeni, sinua on vain yksi kappale, kukaan ei ole samanlainen kuin sinä. Arvosta sitä, että saat olla juuri sinä!

Muista siis nämä. SINÄ olet kaunis, SINÄ olet voimakas, SINÄ olet älykäs, SINÄ olet UNIIKKI!

Ihanaa naistenpäivää kaikille! <3 Naiset, we rock!

 
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

TED BAKER takki/ jacket
VILA housut/ pants
MARJA KURKI laukku/ bag
ZARA korot/ heels
DOLCE & GABBANA lasit/ sunnies

Kuvat ottanut Milla Kuoksa, esitointi minä.
Photos taken by Milla Kuoksa, edited by me.

4 Comments

    • Minna Somero

      Kata ihana kuulla! <3 Vaikka blogini on muotiblogi, haluan välittää hyvää fiilistä sekä rohkaisevia sanoja kuvien lomassa. Ihanaa iltaa! <3

    • Minna Somero

      Kellohameet ovat niin kauniita, pidän kovasti tästä takista juuri sen helman vuoksi. Voi kiitos sinulle paljon, ihanaa iltaa sullem sekä kiitos kauniista kommentista. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *