Lifestyle,  Muoti

ONNELLISUUTTA JA NENÄLIINOJA

img_9760

Tässä asukokonaisuus keskiviikolta, ihanan syksyisessä Helsingissä. Vielä kun tuota kaunista auringonvaloa riittää, haluan käyttää sitä hyväksi kuvissani.

Liisa kysyi missä otettaisiin kuvat kun tavattiin iltapäivällä, katsoin auringoin suuntaan ja sanoin “tuonne, siellä paistaa aurinkoa suoraa meitä vasten.”
Kamppeet siihen tienviereen ja asukuvaukset käyntiin.

Takki on tosi ajaton ja klassinen, tämä voi olla kaapissa monta vuotta, eikä se mene pois muodista. Sama juttu on perus trenssin kanssa, trenssiä voi käyttää vuodesta toiseen.

Tänään musta ei saa asukuvia otettua, sillä vietän tämän päivän sängyssä maaten, leffoja katsellen, sekä nenää niistäen.
Nenäliinoja on kulunut moinen määrä. Onnellisuus viittaa ehdottomasti torstain Elle Style Awardseihin. Sain kunnian avata tuon show omalla tanssiesitykselläni.
Musiikkina ja videolla taustalla oli Bio Luvilin mainos, jonka olette voineet bongata tv.stä. Olin odottanut ja myöskin vähän jännittänyt tuota showta, joten oli mahtava fiilis tulla pois
lavalta hymyssä suin esitykseni jälkeen.

Laitan teille ihan pian videon esityksestäni, ja kuvia koko illan ajalta blogiini. 🙂

Nyt jatkan lepäämistä, leppoistaa sunnuntaita kaikille. <3

PS. En tiedä miksi teksti katkeaa ihan ihmeellisesti ja pomppii eri riville, vaikka lause on kesken. Otan selvää tästä heti huomenna!

img_9812
img_9782
img_9804
img_9790
img_9822
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK
SNAPCHAT: minnasomero

Hello! This outfit is from last Wednesday, perfect sun shine and this camel coat gives nice autumn feeling.

Today I will only sleep and watch movies for the whole day, I’m having a flu, so that’s why I don’t feel like doing anything today.

Ps. on my instagram you can see some photos from the Elle Style Awards gala, soon I will post a video and some photos from the evening.

Have a lovely day. <3

KIOMI ZALANDO takki/ jacket
MONKI huivi/ scarf
MONKi paita/ shirt
VERO MODA housut/ pants
ADIDAS tennarit/ sneakers

Kuvat ottanut Liisa Kivi, editointi minä.
Photos taken by Liisa Kivi, edited by me.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *