Lifestyle

PERJANTAIN PARHAAT

Tämän perjantain parhaat mm:

Herätessäni niskat olivat niin jumissa, kuin olla ja voi, olin nukkunut taas vaihteeksi jossain ihme kiemura asennossa. Nukun usein ihan miten sattuu, aamulla saatan herätä jalkopäästä. 😀 Noh siihen niskajumiin auttoi pikainen jumppa, siitä tuli fresh olo ja veri alkoi kiertämään taas pääkopassa.

Jättikahvi. Töihin mennessä poikkesin Rober’s Coffeessa. Ostin kaikista isoimman kahvi mukaan, kahvi on lähes saman pituinen kuin oma pääni, haha. Omasta mielestäni Robert’s Coffeesta saa parhaat take away kahvit, suosittelen!

Työkaverit ja työ. Ihanat työkaverit takaavat hauskan ja motivoivan ilmapiirin, sekö itse työ on myös mielekästä.

Lounastauolla söin ihan super hyviä gluteenittomia riisipiirakoita. Monet omasta mielestäni parhaat gluteenittomat tuotteet olen löytänyt Lidl’n valikoimasta.

Päivän ostokset. Tulin niin hyvälle mielelle siitä, kun ostin uuden tyynyn tänään. 😀 Sängyssäni on tilaa monelle tyynylle, kerta iso parisänky kyseessä. Tyynyt sekä peitot tekevät siitä kuin pumpulilinnan. Ostin yhden uuden nukkumatyynyn kokoelmaani, nyt nukkumatyynyjä on 6 kipaletta, ja koristetyynyjä 8 kappaletta. Myös kukat ja rahkamunkit olivat päivän ostosten listalla niitä, mitkä toivat hyvän mielen.

Uusi biisi. Löysin uuden biisin mikä pisti perjantain fiilikset kattoon.

Koti. On se kumma, miten sitä aamulla saa taas pienen sotkun aikaan, ja illalla kotiin tullessani siivoan kodin taas tip top. Nyt se on taas luvassa, sekä vaihdan puhtaat lakanat. Parasta nukkua puhtaissa lakanoissa.

Huvittunut fiilis. Oikeasti ainut asia mitä minun piti ostaa mun shoppailureissulta oli aurinkopuuteri. No tietysti se jäi kauppaan ja lähdin tyynyn ja kukkien kera. Huomenna sitten uudestaan sinne aurinkopuuterin pariin.


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *