Lifestyle,  Muoti

PUHELIMENI LENSI MEREEN + ASUKUVAT

_MG_7885

Eilinen päivä ei mennyt todellakaan niin kuin piti, sillä päiväni suunnitelmat meni hiukan uusiksi. Otsikosta sen jo näkee, eli mun puhelin tippui eilen mereen.

Oltiin Pian kanssa Helsingin keskustan tuntumassa, aurinko paisto täydeltä taivaalta sekä lämpöä riitti +9 astetta. Päivä oli tosi kaunis, sekä fiilis oli jotenkin tosi hyvä. Menimme kuvissa näkyvälle sillalle ottamaan rennosti muutama kuva mun asusta. Kävelin sillan kaiteelle päin pitäen puhelimeni taskussa ja luulin sen olevan siellä turvassa,  no eipä ollut. En ole edes ihan varma mitä siinä oikein kävi, mutta kuulin vain “klonks ja plumps” ja näin vedenpinnasta sinne vajoavan jotain. Pian mukaan olisi ollut hyvä jos mun ilmeestä olisi saanut otettua kuvan kun käännyin häneen päin kertoen, että “mun puhelin tippu sinne!” Näytin kuulemma aika koomiselta, uskon tuon väitteen todeksi. Mykistyin muutamaksi sekunniksi minkä jälkeen räjähdin nauruun. En varmaan ihan käsittänyt mitä juuri oli tapahtunut, sillä mua alkoi naurattaan ihan kamalasti. 😀

Tämä on just sellainen juttu mille periaatteessa “ei saisi nauraa,” mutta mua vaan nauratti, en tiedä miksi. Otimme erittäin iloiset ja riehakkaat asukuvat tuon tapahtuman päätteeksi, sillä mua vaan nauratti koko ajan. Kotiin tultua istahdin sohvalle ja purskahdin itkuun. Vasta siinä vaiheessa asia kolahti muhun ja mua alkoi hävettään oma huolimattomuuteni. “Noinko vain sitä puhelin tippui taskusta?” “Oisko sitä neiti voinut olla pikkasen tarkempi noin kalliin puhelimen suhteen?” “Tajuatko kuinko paljonko uusi iPhone maksaa?”

Siinä tovin itkettyäni tajusin, että nyt tulee kiire lähteä puhelinkauppaan. Pyyhin kyyneleet sekä viimeiset meikin rippeet kasvoiltani ja lähdin puhelimen ostoon.

Vaikka eilinen päivä ei mennyt niinkuin piti sekä taisi tulla tähän asti kalliimmat asukuvat otettua, en halunnut jäädä liikaa murehtimaan asiaa. Kyllä minua hävetti ja tuntui tyhmältä heittää “rahaa hukkaan” tuosta noin vain, mutta päätin silti ajatella positiivisesti. Minun olisi pitänyt ostaa uusi puhelin joka tapauksessa ihan pian, sillä puhelimen etukamera oli rikki eikä puhelin toiminut niinkuin piti. Virheitä sattuu, mutta tämmöisiä virheitä ei tarvi toistamiseen tulla. Opin aika kantapään kautta pitämään puhelimeni turvassa sekä olemaan entistä huolellisempi omaisuuteni suhteen.

Sen verran päivän tapahtumat vaivasi mua, etten halunnut käydä kuvia läpiä, ei huvittanut sitten yhtään. Lähdin ostamaan karkkia, vaikka oikeasti olisin ansainnut vain vettä ja näkkileipää. Mutta mitäpä se olisi auttanut soimata itseäni tuon tapahtuman vuoksi vielä lisää. Karkkia söin illan ja tein kaikkea muuta, paitsi katsoin kuvia läpi. Sellainen päivä siis eilen! Mites teidän pääsiäisloma meni? 🙂

_MG_7881

_MG_7892  PM

_MG_7889

_MG_7865-2

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK
SNAPCHAT: minnasomero

Yesterday did not go the way I thought it would. Basically I dropped my phone over that bridge down to the bottom of the sea. Yep! Don’t know why, but just laughed and laughed to the situation, I guess I dit not quite understand what had just happened. As you can see from the photos, I wasn’t sad at all for the time we took the photos. When I got back home, I started to cry a lot. I understood how stupid I was, and the new phone will cost a lot of money.

Even thought these photos cost me lots of money because what happened, I wanted to stay positive. My phone was old, and the front camera was broken. The phone did not work as it should, so I knew I have to buy a new phone soon.

In the evening I bought some candy and stayed at home with my new phone. But I must say, I got a good lesson, I will be so much more careful with this phone, don’t want to make that stupid mistake again!

LINDEX takki/ jacket
H&M MEN paidat/ both shirts
H&M nahkahousut/ leather pants
CONVERSE tennarit/ sneakers
YAMI VERDUCCI laukku/ bag

Kuvat ottanut Pia ( Muotikuiskaaja) editointi minä.
Photos taken by Pia ( Muotikuiskaaja) edited by me.

2 Comments

 • Jenni New life

  Niin kurja tuo sun puhelimen tippuminen 🙁 Multa pöllittiin joskus Ruotsissa läppäri ja se oli ihan kamalaa. Mikään ei harmittanut niin paljoa kuin kuvat, joita en enää saanut takaisin. Niillä oli paljon tunnearvoa.

  • Minna Somero

   No olihan se kurjaa kyllä, mutta onneksi puhelin oli jo huonossa kunnossa, joten uuden osto häämötti. 🙂
   Voi ei ihan kauheeta! Toi on tosi harmi juttu. 🙁 Mulla kans meni läppäri rikki ja kaikki sisältö hävisi, juuri ne kuvat jäi harmittamaan. Toivotaan, että tälle puhelimelle ja sun koneelle ei käy enää samoin! 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *