Lifestyle,  Muoti

SAMA ASU,ERI VUOSI

Täytyy myöntää, että kylmä ilma on varmasti hyvin monen bloggaajan painajainen, sekä tämä pimeä vuodenaika. Jos nyt muutamia aurinkoisia päiviä ei lasketa mukaan. No kohta se taas alkaa paistaa enemmän, mutta ei se mitään riemukasta touhua ole kuvata tuolla ulkona kun on kylmä ja aurinkoa ei juuri lainkaan näy. Mutta se on pikkuseikka loppupeleissä, kyllä sitä aina kuvaaman lähdetään! Tuli ihan superhyvä mieli, kun aurinko paistoi ja otin aurinkolasit messiin, kummasti sit saa energiaa tuosta auringosta.

Tässä on kyllä sellainen asukombo joka on ollut mulla jo kahden vuoden ajan käytössä. Eri kengät vaan, muuten täysin sama asu. Kummasti tuo karvaliivi lämmittää, vaikka se ei ole oikeaa turkista.

Mä muuten menen tänään käymään salilla, jos nyt kaikki menee putkeen. On se jännä miten sitä aina jännittää pienen tauon jälkeen tuo salille meno. Mites teillä? onko “uusi vuosi ja uusi minä” kuntoilun suhteen jo täydessä vauhdissa? Mulla ei, joten nyt otan itseäni niskasta kiinni. Katotaan miten tämän tytön käy. 😀


SEURAAM MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

This is my ultimate favorite furvest kombo, I have used this outfit for the past 2 years. It works every year, such a classic! 

H&M liivi/ vest
TOMMY HILFIGER takki/ jacket
ZARA housut/ pants
NELLY.COM korot/ heels

Kuvat ottanut Liisa Kivi, editointi minä
Photos taken by Liisa Kivi, edited by me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *