Lifestyle,  Muoti

SUHT DRAMAATTISTA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikki tietää sellaisen päivän, kun tuntuu siltä, että kaikki vaan ottaa vähän päästä, sekä mikään ei oikein suju. Mulla oli mun aamupäivän ajan sellainen fiilis. Se alkoi mun herätyksestä, kun naapurissani päätettiin vähän rempata. Tuntui kuin se pora olisi tullut mun seinästä läpi. Noh mikäs sille mahtaa jos rempata täytyy.

Lähdettiin kuvaamaan yhtä tulevaa postausta, ja mun täytyi vaihtaa vaatteita kesken kuvausten. ( pian kuvat tulossa) Siinä mua aluksi nakersi aika kovasti tuo puskassa vaatteiden vaihto, sitten keskellä puistoa, puun ja penkin välissä, yms. Ei siinä, jos aikataulu olisi tyhjä voisi sitä etsiä parempiakin paikkoja. Tänään ei vain ollut yhtään aikaa hukattavaksi. Jossain vaiheessa mua alkoi vaan naurattamaan, alkoi huvittamaan oma ärtyneisyys.

Koko päivä oli iltaan asti yhtä ramppaamista, ja illalla otimme vielä nämä kyseiset kuvat. Suht dramaattinen meininki näissä kuvissa mun mielestä. Kai tuo kallio tuo sen draamaattisen fiiliksen. Kengistä sen verran, sain nämä testiin Eccolta, ovat muuten aivan supermukavat. Miksi? Siksi, koska niissä on pehmustetut pohjat, tuntuu kuin siellä olisi pienet ilmatyynyt tuolla pohjien sisällä. Testin tulos = suosittelen.

Nyt mä suljen läppärin, ( on muuten eka kerta tälle päivälle kun kerkeän näpyttää läppäriä ihan kunnon työpöydän ääressä, sen verran random päivä ollut.) ja menen kylpyyn. kuulemiin! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dramatic_

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK
SNAPCHAT: minnasomero

Todays outfit, love these new boots, those are actually so comfy! I have had a really long day, now I will shut my laptop and go to shower. 

GINA TRICOT takki/ jacket
MONKI paita/ shirt
H&M housut/ pants
ECCO kengät/ shoes

Kuvat ottanut Juho Istolainen, editointi minä.
Photos taken by Juho Istolainen, edited by me.

2 Comments

 • Amanda

  Meinas tulla kahvit näppikselle ku luin, että noi kengät on Eccon?!!! 😀 Mitä materiaalia toi pinta on? Käärmeennahkalta näyttävää nahkaa? Superhienoja kuvia taas kerran, hyvää työtä!

  • Minna Somero

   No joo! 😀 Kun näin nuo kengät, olin ihan tosi positiivisesti yllättynyt! Musta ne on tosi hienot! 😀 Pinta on kiiltävää nahkaa, ja sisäpuolelta kenkä on pehmeä, varsinkin pohja. 🙂
   Kiitos sulle, ihanaa päivää! 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *