Lifestyle,  Muoti

TÄMÄN PÄIVÄN 7 SUURTA IHMETYSTÄ

Tänään 7 suurta ihmetystä/ kysymystä minulta minulle olivat:

1.Torkutanko kelloa sen tavallisen määrän, ja nousen vasta hiukan myöhemmin. Kun kello soi ja mietin torkuttamisen ja nukkumisen välillä, ampaisin oitis ylös. Nythän mulla alkoi mun “aamuihmisen elämä.” (TÄSSÄ lisää aiheesta.) Nousin ylös ja tunsin itseni pieneksi voittajaksi.

2.Laittaa hiukset huolella vai viettää aikaa vaatteiden valinnan parissa. Päätin laittaa hiukset minttiin, vaatteet vedin fiiliksen mukaan, mikä on aika tavanomaista. Asuun kuului mustat siistit “ukkohousut,” suurilla kukilla kirjailtu silkkikauluspaita, sekä musta neule mukaan. Jalkoihin päätyivät sirot balleriinat. Toisaalta hiusten laitto oli aika oletettava vastaus, sillä vaatteiden suhteen minulla on aika selvä intuitio mitä laitan minkäkin kanssa yhteen. Ihmetys oli se, että löysin kauan etsimäni paidan vahingossa, kun heittelin ylähyllyltä housuja alas lattialle pienessä kiireessä. Miksi kaunis silkkipaita on housujen seassa, kun minulla on kaikki vaatteeni kauniisti henkaroituna useassa eri kaapissa. En tiedä, pakko myöntää.

3.Otanko kahvin töihin tultua vai en? Otin teetä! Kofeiinitonta Inkivääri-sitruuna teetä. Se on mielestäni parasta teetä, koska siinä ei maistu sitten yhtään itse tee. Pelkkää inkivääriä sekä sitruuna. En ikinä valitse teetä jos voin valita kahvin, tänään päätin toisin. Ps. Olisin ottanut kahvia jos minua ei olisi närästänyt niin kovasti.

4.Keittolounas vai jokin currykasvis-juttu. Yleensä syön lounaaksi keittoa, mutta tänään päätin maistaa tätä curryluomusta. Hyvää se oli, mutta jestas miten tuhti, meinasi tulla uni kun oli niin täyttävää safkaa. Kompensaatioksi uniselle lounaalle ostin sen kahvin, jättikahvin.

5.Töistä suoraan salille vai kotiin. Koska aloitin mun uuden kuntokuurin ( TÄSSÄ lisää aiheesta) olen mennyt suoraa töiden jälkeen hyvin säännöllisesti salille, mutta tänään päätin toisin. Aika jännä juttu kyllä. Jos minulla on salikamppeet mukana silloin myös menen sinne salille. Tänään kuitenkin halusin tulla ajoissa kotiin, kirjoittaa postauksen rauhassa sekä lukea sähköposteja.

6.Siivota ennen postausta vai tehdä postaus heti. En IKINÄ, (oikeasti voin korostaa sanaa ikinä) tee töitä kotonani jos minulla on pieni halittu siivo täällä, enkä siivoa sitä heti. En pysty keskittymään jos tiedän että kotini ei ole täysin kondiksessa. No varmaan tiedätte vastauksen, sillä tänään tein täysin vastoin omia siivous/työrutiineja. Avasin läppärin samantien, aloin katsoa kuvia läpi ja tässä sitä ollaan. Aamulla alas heitetyt housut ovat edelleen makuuhuoneeni lattialla, minulla on eilinen lautanen yms astiat tiskaamatta, sekä olohuoneessa lojuu minun pyjamat. Päivän postit ovat eteiseni lattialla. Ei mikään kauhistuskämppä, mutta itse haluan saada kaiken ekaksi kuntoon ennen kuin rauhoitun läppärin ääreen.

7.Juon maitoa. Se on kumma juttu se, sillä olen ollut yli vuoden soijamaito linjalla. En ole juonut kahvin kanssa mitään muuta maitoa kuin soijamaitoa, sitä sokeroimatonta. Nyt parin päivän ajan olen huomannut selkeää etoa tuota soijamaitoa kohtaan. Aamukahvin kanssa se maistuu aika pahalta. Mistäs nyt moinen? No ostin sitä tuttua rasvatonta maitoa, maistuu namilta kahvin kera.

INSTARGRAM
FACEBOOK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *