Lifestyle

TÄMÄN VIIKONLOPUN PARHAAT

Tämän viikonlopun parhaat tähän mennessä ovat tässä:

Sisko ja herkut: Eilen illalla sain siskoni luokseni yökylään. Vietimme kunnon leffaillan ruoan ja herkkujen kera. Kävimme yhdessä kaupassa ja valitsimme kaikkea mitä teki mieli. Mun top listalla olivat hedelmätoffee makeiset. Ne olivat lapsena yksiä lemppareitani, ja ovat kyllä edelleen. Nykyään ostan harvoin karkkia, lähinnä patukan suklaata jos jotain makeaa tekee mieli. Ostosten maksettuamme avasin heti ekan karkin sen kääreistä, ja vitsi me maistui hyvältä.

Leffat: Päädyimme sohvalleni viettämään leffamaratonia, listallemme päätyi ekaksi kunnon toiminta/räiskintä pläjäys, sekä kaksi Disney-leffaa. 😀 Lapsena katsoimme paljon Disney-leffoja, ja meillä on kotona vanhempieni luona kunnon video/ DVD arsenaali kaikenlaisia leffoja.

Uni: Nukuin hyvin pitkään, eikä yhtään tuntunut pahalta herätä “liian myöhään” vaikka yleensä en pidä liian pitkään nukkumisesta. Olo oli levännyt ja onnellinen.

Sunnuntaipäivä: Herättyäni otin n. 30 min mittaisen kuuman suihkun, tein hiusnaamion (en muista milloin olen tehnyt itselleni hiusnaamion) ja vietin noin tunnin verran Hesaria lueskellen, kahvikupposten kera.

Loppuilta: Ajattelin häärätä täällä kotosalla kaikea pientä, esim voisin siivota keittiökaapit ja laatikot. 😀 Tai sitten lukea kirjaa, katsoa dokkareita, tai mennä lenkille. Vielä en tiedä miten vietän tämän illan, mutta eiköhän se pian selviä.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille. <3


INSTAGRAM
FACEBOOK

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *