Lifestyle,  Muoti

TARKENEE + KUULUMISET

IMG_0302-6-2

Jos multa kysytään että mitä mulle kuuluu, vastaan, että erittäin kiirettä. No mistä tämä kiire sitten johtuu on lähinnä se, että aloitin nyt myös toisen työn bloggaamisen lisäksi. Bloggaaminen on kyllä mun päätyö ja blogia tulen päivittämään tietysti ihan totuttuun malliin, siitä en tingi, mutta nyt olen töissä myös vaateliikkeessä. Kesän aikana bloggaamiseen liittyvät menot vähenevät, tapahtumat, palaverit, juoksevat asiat, sekä pr toimistot menevät kesälomille, joten tästä syystä mulla on aikaa tehdä myös toistä työtä. Olen tosi iloinen tästä toisestakin duunista, kivaa vaihtelua!

Sitten on vielä mun salitreenit jotka täytyy mahduttaan päivän aikatauluun, kolme kertaa viikossa käynti ryhmätunneilla Corella, sekä kerran viikossa samaisella salilla mulla on yksityistunti mun valmentajan kanssa. Sitten tulisi juosta vielä kaksi kertaa viikossa. Tykkään urheilusta erittäin paljon, joten tämä ei ole itselleni mitenkään ongelma.

Nyt onneksi mun opinnot ovat loppuneet tältä keväältä, ( yliopiston viestinnän kursseja avoimen puolella) mutta syksyllä ne jatkuvat taas, kesän aikana saa sitten tietää, että missä muodossa.

Vielä eivät ole blogikiireet loppuneet, joten mun päivät ovat vielä hyvin aikataulutettuja, mutta pian blogikiireet hellittävät. Mulla on erittäin hyvä fiilis tästä kesästä, kaikkea kivaa on luvassa töiden ohella, olen onnellinen. 🙂

Tämän päivän Elle-sivun horoskooppini kyllä meni aivan nappiin: “Painelet sellaista vauhtia, että tärkeät asiat ovat jäädä puolitiehen. Suo itsellesi edes pieni hetki nautintoon ja ystävien kanssa oleiluun.” 

Nyt ihanaa iltaa kaikille, mä taidan vaan relata tän illan. 🙂

IMG_0150-2-2
IMG_0191-2
IMG_0219-2
IMG_0149-2
IMG_0318-3-2

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK
SNAPCHAT: minnasomero

Kuvat ottanut Janita Autio, editointi minä.
Photos taken by Janita Autio, edited by me.

Korut kaupallisessa yhteistyössä Thomas Sabon kanssa.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *