Lifestyle

TEE SE ITSE, TAULUSEINÄ

Jos olet seurannut minua Instagramissa, olet varmasti nähnyt minun väsäävän näitä tauluja erittäin moneen otteeseen. Aluksi näitä oli yhdeksän kappaletta, sitten kaksitoista, ja nyt, nyt vihdoin niitä on viisitoista uniikkia taulua. Nälkä kasvaa syödessään ja näin kävi tämän tauluprojektin kohdalla. En tiedä teenkö vielä kolme lisää, saa nähdä, seinätilasta se ei ole kiinni joten ehkäpä! Sen tiedän, että aikaa näihin on kulunut ihan roppa kaupalla! Se on yllättävän työlästä hommaa käydä monta lehteä läpi, lukea tekstejä, leikata kuvia, yhdistää niitä toisiinsa, liimata, yms. Ja tästä kaikesta nautin, nautin puuhastella kaikkea pientä vapaa-ajalla, olen aika huono löhöämään sohvalla, mutta minusta on ihanaa saada luoda jotain, kun minulla on vapaata.

Taulut ovat tehty leikkaa ja liimaa periaatteella, eli leikkaan lehdistä kaikkea mikä minua inspiroi, luon teeman jokaiselle taululle, sekä käytän samoja värimaailmoja tauluissa. Jokaisessa taulussa on jotain samaa. Esim VOGUE lukee kaikissa tauluissa samassa kohtaa, sekä monia muita seikkoja.

Nämä taulut ovat itselleni tärkeitä, ihan joka ikinen kappale. Niissä on pala minua monista eri elämäni vaiheista. Niissä on kaikissa myös jokin hauska juju, niitä jujuja ei välttämättä kukaan muu ymmärrä kuin minä.

Täällä kodissani on jokaisessa huoneessa useampi taulu, jotain 30 kpl luokkaa yhteensä, jos kaikki kotini taulut lasketaan yhteen. Rakastan niistä jokaista kappaletta ja hinku olisi pyöräyttää niitä lisää!SEURAA MYÖS/
INSTAGRAM
FACEBOOK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *