Lifestyle

TORSTAIN HAUSKIMMAT

Aamuherätys klo 8.00. Ihana aurinkoinen aamu, menin keittiöön keittämään kahvia, mutta se olikin loppu. Aamu ilman kahvia on kuin kakkua ilman kermavaahtoa. Kotoa lähtiessäni kävelin lähimpään kiskaan ostamaan kahvia, koska en pysty toimimaan ilman kofeiinin vaikutusta. Aamuherätys ilman kahvia saa pinnani snadisti kireälle.

Sähkökatkos. Töihin tultua meillä oli koko paikka ihan pilkkopimeänä. Hain uuden kahvin ja hörpin sitä lähinnä taskulampun valossa, kunnes sähköt palasivat.

Työt. Miten hauska päivä töissä. Jokainen työpäiväni on hyvin erilainen, se tuo mukavaa säpinää päiviin.

Marsaana pressipäivä. Ruokatauolla menin PR-toimisto Marsaanalle. Toimisto on vain pienen kävelymatkan päässä tämän päivän työsijainnistani. Ilma oli ihanan aurinkoinen, sekä fiilis oli huippu. Sieltä lähteissäni satoi vettä ja rakeita kaatamalla. Minulla ei ollut sateenvarjoa, joten takkini toimi varjona. Hyppelin lätäköiden yli juosten, sain varsin huvittuneita katseita tästä juoksutoiminnasta.

Kuvaukset. Kuvasimme työpäiväni jälkeen blogiini juuri nämä kuvat. Ihana kun voi käyttää kevyttä takkia untsikoiden sijaan.

Koti. Kotiin tultua kävin suihkun kautta, iskin kotitossut jalkaan ja aloin käydä kuvia läpi.

Välitauko blogijuttujen sekä Excel taulukoiden välissä. Katsoin muutaman hauskan ig.videon sekä sain nauraa ystävieni kanssa viestien välityksellä.

Nyt. tiedossa vielä vähän työhommia sekä katson huomiset jutut läpi. Kanye West soi taustalla. Fiilis huippu sillä päivä oli hauskojen sattumusten päivä.

Hyvää yötä kaikille! <3
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *