Lifestyle

YÖVUORO

Tässä on sellainen artisti kenen musiikkiin kannattaa tutustua, täysin suorasanainen herra joka ei pelkää jakaa todellisia fiiliksiä musiikin kautta. Herran artistinimi on Dilemma, varmaan tiedättekin hänet jo?

Miksi halun tuoda tämän kaverin tänne blogiin on toki hänen musiikkinsa, mutta myös siksi, koska hän on tyyppinä tosi innostava ja taitava räppäri. Dilemman uusin single on nimeltään Yövuoro, missä käydään läpi yössä bailaamista ja siihen turtumista. Se kertoo bilettämisen samettisuudesta ja sen karuudesta.

Dilemma kertoo hyvin rehellisesti omista kokemuksistaan eikä biisin sanat jätä kylmäksi. Yövuoron musavideolla esiintyvä kaunotar viittaa yöhön, siihen kauneuteen ja viettelevään suudelmaan. Raja voi ylittyä helposti ja silloin voi joutua yön syövereihin.

Juteltiin tuosta biisistä ja siitä puolen vuoden biletyksestä mistä biisi on kirjoitettu, ja mielestäni Dilemma kiteytti koko biisin sanoman tosi hyvin: “Yössä käyminen voi tuotta hetkellistä mielihyvää, mutta lopulta siitä voi tulla jatkuva kierre. Onni on koko ajan meidän sisällä, ei sitä tarvi hakea mistään ulkopuolelta. Se täytyy löytyä meistä itsestään.”

Tässä muutama kuva ja lopuksi itse biisi ja video, kannattaa kuunnella.

 

DILEMMA

Kuvat: minä
Photos: me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *