Muoti

ERILAINEN KEVÄTTAKKI

DSC_0527

Eilen illalla oli aika kiva ilma lenkkeilyä ajatellen, joten pistin lenkkikamat päälle ja lähdin ulos sporttailemaan. Sain kyllä ihmetellä muutamaan otteeseen, että miten ihmeessä jotkut pystyvät nyt jo juoksemaan tuolla ulkona pelkissä shorteissa ja t-paidassa? Itselläni oli kolme kerrosta vaatetta päällä, ja silti valittelin hiukan vilposta ilmaa, joten olin ihan hmeissäni näistä kesäistä sporttiasuista. No ei siinä, tietysti jokainen saa pukeutua just niinku tykkää, mutta näin vilukinttuna en vain itse siihen pystyisi.

Sitten tämän posauksen kuviin ja tuohon takkiin. Näin kevään tultua huomaan käyttäväni paljon enemmän värejä sekä printtejä kuin talvella, kaippa tuo keväinen ilma vaikuttaa jokseenkin siihen. Olen pukeutunut lähes koko talven lähes vain musiin vaatteisiin, joten kaikki väripilkut alkaa nyt tuntumaan kivan piristäviltä vaihtoehdoilta. Tosin usein yhdistän nämä väripilkut mustiin vaatteisiin, mutta asu näyttää silti paljon pirtsakammalta.

Tässä takissa voi pyyhältää vaikka minne ihan arkena, tai sitten pukea tämän juhliin. Koska takki on ohut sillä voi olla sisälläkin, joten takkia ei tarvitse ottaa pois jos ei halua. Ainakin itse voisin mennä istumaan iltaa tuo takki päällä.

Nyt mä lähden keskustaan hoitamaan asioita, ja illalla näen ystäviäni. Mukavaa päivää! 🙂

DSC_0525-2

WJ1

DSC_0562

DSC_0639

DSC_0582-2

DSC_0687

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK
SNAPCHAT: minnasomero

Here’s a quite “wild jacket” from H&M new conscious exclusive collection, I think this a perfect jacket for spring! What do you think? 🙂 

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE 2016 takki/ jacket *
MANGO paita/ shirt
H&M housut/ pants
TOMMY HILFIGER nilkkurit/ heels

Kuvat ottanut Danae Delikouras, editointi minä
Photos taken by Danae Delikouras, edited by me.

*gifted

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *