Muoti

HELLEPÄIVÄN TOIMISTOASU

 

Asiasta mistä suomalaiset tykkää aina päivitellä taitaapi olla lämmin tai kylmä ilma, ja nyt sorrun itsekin siihen päivittelyyn. Siis jestas mitä tuonne voi edes laittaa päälle paahtumatta? Sitä olen miettinyt tässä nyt joka aamu töihin lähtiessä. Ei siinä, ihanaa se on kun on lämmin, mutta kun töissä ei voi olla ihan shortseissa ja topissa, täytyy miettiä jotain muuta ratkaisua.

Toppi on aika must nyt näillä +25 – 30 asteen keleillä, joten täytyy miettiä mikä on siisti ja siveellinen valinta sen kanssapariksi. Puolipitkä hulmuava hame on päätynyt omaksi valinnakseni. Hameen mitta on säädyllinen, mikä kompensoi paljaita olkapäitä, kun kehon pinta on suurilta osin peitossa. Toki eri työpaikoissa on eri pukeutumissäännöt, mutta ittselläni tämä paksuolkainen toppi toimii ihan mukavasti, kun sen yhdistää klassisesti.

Päivän asuvinkki: Jos asu on kaksiosainen, yhdistä samaa väriä/ sävyä olevat vaatteet keskenään. Näin saat kokopuvun/ mekon tuntua asuun, mikä toimii mielestäni klassisena ja siistinä asuvalintana.

Kivaa iltaa! Xx

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

GINA TRICOT toppi/ top
GINA TRICOT hame/ skirt
ZARA korot/ heels

 

2 Comments

    • Minna Somero

      Moikka Petra! Nämä tuli hankittua kevään aikana, kenties ne ovat jo loppuneet kaupoista sekä nettikaupasta. Toki muilla merkeillä saattaa olla saman tyylisiä yksilöitä, esim Zara ja Mango. Kannattaa myös Zalandon sivuilta metsästää jotain vastaavanlaisia.
      Kivaa iltaa sulle ja hope so löydät mieluisia tuotteita! 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *