Muoti

KESÄN PARAS ALELÖYTÖ

Tänä kesänä olen ostanut alennusmyynneistä muistaakseni kolme vaatetta. Kaksi mekkoa ja yhden jumpsuitin, jos nyt oikein muistan. Tämä punainen yksilö on yksi näistä alelöydöistä ja voin sanoa, että tämä on tähän mennessä kaikista paras löytö minkä olen tehnyt tämän kesän aikana. Ihan vain siksi, koska mielestäni mekko on ihan täydellinen kesämekko sillä sitä voi käyttää joko rennosti matalien kenkien kera, tai sitten korkojen kanssa illalla. Mekon väri on jo pitkään ollut mun lempparivärini, mitä pukeutumiseen tulee, jotenkin silmäni etsii aina jotain punaista vaatekaupoissa ollessani. Sisustuksessa en käytä ikinä punaista, en osaa ajatella sitä väriä omaan kotiini.

Hintaa tällä mekolla taisi olla 15-20€, sekä ostaessani näitä oli vain kaksi jäljellä. Mekoissa ja paidoissa suosin usein omaa kokoani suurempia kokoja, sillä pidän siitä, että mekot ja paidat ovat väljiä. Tämän mekon kanssa tein samoin, toki housujen suhteen ostan aina omaa kokoani.

Sellainen löytö tuli tehtyä tämän kesän aikana, ja nyt olisi valkoinen kokopuku on vielä hankinnassa. Tosin en usko  löytäväni sitä enää alesta, koska tähänkään menessä sitä ei ole tullut vastaan. 😀 Valkoinen kokopuku on mun listalla, katsotaan milloin se täydellinen tulee vastaan!

Ps. Onko teillä tullut jotain huippuja alelöytöjä vastaan tänä kesänä?
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

H&M mekko/ dress
KARL LAGERFELD lasit/ sunnies
H&M sandaalit/ sandals

2 Comments

  • Lena

    Upea, just Minnan nakoinen mekko. Punaisista vaatteista ma ainakin tulen hyvalle tuulelle. Mulla on kirkkaanpunainen nahkainen attachea salkku joka piristaa tyopaivaa kummasti. Ma loysin MissMe-merkkiset, upeasti koristellut farkut $10 alkukesasta, niitten oikee hinta oli $99 joten hieno loyto myos! Ihanaa elokuuta taalta kuumasta Pohjois Karoliinasta!

    • Minna Somero

      Heissan!<3 Mekko on kyllä täysin mun makuun, punainen väri ja tuo malli, ah mä niin pidän siitä! Oi kuulostaapa ihanalta salkulta! Tuli heti hinku etsiä myös itselleni jokin isompi punainen laukku. Jestas minkä löydön teit, lähes tulkoon ilmaset pöksyt löysit! 😀 Hei ihanaa iltaa sulle! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *