Muoti

MIESTEN VAATTEESSA

Moikka moi! Oletko koskaan käynyt ( naispuoliset henkilöt) shoppailemassa vaatteita miesten osastolta itsellesi ? Jos olet, mitä olet ostanut? Itse olen käynyt aina aika ajoin katsomassa miesten vaatemallistoja, jos sattuisin löytämään siletä itselleni jotain mielenkiintoista. Olen ostanut muun muassa: neonvärisen hupparin, juoksupaitoja, paljon erilaisia t-paitoja, kollaripaitoja, neuleita, ja viimeisimpänä löytönä ostin tämän takin. Aikamoinen löytö sanoisin. Takin muotokieli on hyvin feminiininen, olisin voinut uskoa sen olevan naisille tehty. Toisaalta takista tulee mieleen jonkin sortin “sotilastakki” sen muodon ja kultaisten yksityiskohtien kera.

Edelleen ostan suurimmaksi osaksi naisten puolelta vaatteeni mutta joskus törmään miestenvaatteisiin mitkä kiehtovat minua. Jos ne istuvat hyvin ja miellyttävät silmääni, voin iskeä sen ihan hyvin päälle.

Onko teillä kenties jotain miestenvaatteita ( naispuoliset lukijat) mitä olet ostanut itsellesi tai kenties napannut poikaystäväsi kaapista omaan käyttöön? Tai muuten vain jokin mielenkiintoinen löytö joka on lähtenyt mukaasi?
INSTAGRAM
FACEBOOK

HAMAKI-HO takki/ jacket
VILA hosut/ pants
TOMMY HILFIGER sappaat/ boots

4 Comments

 • Vilma

  Tää takki on täydellinen! Mistä oot mahtanut tämän ostaa? Yritin tutkia nettikauppoja, mutta tää merkki tuntuu olevan melko tuntematon.

  • Minna Somero

   No eikö olekin! Se on HAMAKI-HOn takki, mutta valitettavasti merkki on taitanut lopettaa jo toimintansa.Pahoillani olen näin myöhäisestä vastauksesta, blogini muutto/ sen sisällön siirto on liittynyt asiaan. Huisia iltaa sulle ja samantyylisen takin metsästykseen! <3

  • Minna Somero

   Ymmärrän hyvin, itse ostan miestenvaatteita jos ne istuu hyvin! Pahoittelut kun vastaus on viivästynyt, blogimuutto/ sen sisällön siirto liittynyt asiaan. Ihanaa iltaa! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *