Muoti

MUISTA FIILISTELLÄ

Pukeutumisen suhteen menen usein hyvin fiilispohjalta, aamulla herätessäni mietin: “mitä minun tekee mieli laittaa tänään ylleni, mikä on tämän päivän fiilis.” Harvemmin mietin edellisenä iltana seuraavan päivän asuani, ellei toki ole jokin tärkeä päivä tiedossa. Tämä on sellainen asu minkä vedin ihan lonkalta parissa minuutissa, halusin laittaa hameen mutta en mitään sen fiinimpää ylle. Pehmoinen neule niskaan ja hameeseen sopivat tennarit jalkaan, näistä on tämä asu tehty.

Tämä sama fiilistely liittyy myös illan menoihin. Jos minulla ei ole fiilistä laittaa kaunista mekkoa päälle, en iske sitä väkisin. Silloin laitan joko koko puvun ja korkeat korot, tai sitten vedän ihan täysin toisen suunnan: nahkatakin, nahkahousut, maiharit tai piikkikorkoiset nilkkurit. Esimerkki pukukoodista liittyen yhteen gaalaan. Pukukoodi oli tumma puku, mutta minun ei mitenkään tehnyt mieli laittaa mekkoa päälle. Menin gaalan samaisena päivänä liikkeeseen, valitsin itselleni mustan, tyköistuvan kokopuvun, alle lisäsin naisellisen pitsikorsetin, sekä kunnon piikkikorot tukemaan naisellisuutta. Minulla oli kirjaimellisesti tumma puku päällä, ilman mekkopakkoa. 😉

Parasta pukeutumisessa on mennä oman fiiliksen mukaan, tilanteet/ tapahtumat huomioonottaen sekä antaa luovuuden kukkia. Vaikka olisi jotain pukukoodeja töissä, koulussa yms, valitse ne vaatteet mitkä sopivat tilanteeseen, mutta silti päästä oma luovuus valloilleen.

Nyt läppäri kiinni ja pyykit koneeseen! Öitä hyviä. 🙂MYÖS
INSTAGRAM
FACEBOOK

TOMMY HILFIGER neule/ pullover
GINA TRICOT hame/ skirt
ADIDAS tennarit/ sneakers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *