Muoti

TÄYDELLINEN TOPPALIIVI

Enpä muista milloin viimeksi olisin käyttänyt toppaliiviä, siitä on aikaa. Sen kyllä muistan millaisia toppaliivejä olen omistanut. Muun muassa valkoisen ohuen version ja erittäin muhkean vaaleansinisen yksilön. Se oli niin muhkeaa kokoa, aika lailla samanlainen kuin näissä kuvissa oleva liivi. Hitsi kun minulla olisi se vielä, ihan trendikappale se olisi!

No näihin kuviin sitten. Toppaliivi on sen verran lämmin, että sen alle ei tarvitse paljon vaatetta. Tämän alle laitan esim ohuen ja lyhyen untuvatakin. Puen villakangastakin liivin alle, jos asusta haluaa naisellisemman. Korot tuovat asuun leikkisyyttä niiden siron muotoilun vuoksi. Sporttinen ja naisellinen kombinaatio toimii mainiosti, se tyyli on aika IN näinä päivinä.

Sitten tähän iltaan. Istun tässä kahvilassa läppäriä näpyttäen, siinä taitaa tämä ilta vierähtää. Sen verran kyllä relaan, että pääsen käväisemään muutamassa liikkeessä ihan vaikka vain inspiraatiota hakemassa, sekä taatusti nappaan kahvin mukaan. Siinäpä mun suunnitelmat. 😀

Nyt ihanaa perjantaita teille! <3
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

TOMMY HILFIGER toppaliivi/ vest
TOMMY HILFIGER paita/ shirt
VILA housut/ pants
KARL LAGERFELD laukku/ bag
ZARA korot/ heels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *