Muoti

UUSIEN HOUSUJEN METSÄSTYS

Tiedättekö sen tunteen, kun lemppari housut vetelevät viimeisiään mutta silti niiden päivittäminen aina vain unohtuu, ja päivä toisensa jälkeen vedät ne hajoamispisteessä olevat pöksyt jalkaan.

Juu, itselleni käy näin joka vuosi. Eilen puolestaan päätin päivittää nämä pöksyt, sillä se on vain muutaman viikon kysymys, milloin housut hajoavat haarovälistä. Niin minulle kävi edellisten lempparipöksyjen kanssa, aika basic, eikös. Kaksi liikettä tuli koluttua läpi ja kolmannella tärppäsi. Ostin sitten kahdet saman tien, ihan vain siksi jos niiden tuotanto satuttaisiin lopettamaan. Jos niin kävisi sitten olisi nauru kaukana, vaikea sitä on luopua monen vuoden takaisesta luottotuotteesta.

Vinkki vitonen. Jos löydät jonkin luottotuotteen mistä todella pidät, osta niitä vähintään kaksi kappaletta, aika kätevää kun toinen kappale odottaa jo valmiina kaapissa.

Kivaa torstaita!LINDEX paita/ shirt
MANGO t-paita/ t-shirt
VERO MODA housut/ pants
SUPERGA tennarit/ sneakers
KARL LAGERFELD lasit/ sunnies

 

4 Comments

  • Vera

    Hei aivan täydellinen toi sun Army-paita/takki 😍👌🏼 Saanko udella et millon oot ostanut sen, kun ei ainakaan verkkokaupasta enää löytynyt…

    • Minna Somero

      Heissan! No se on kyllä täykky! Se on Lindexin tämän kevään mallistoa, jos ei löydy enää niiden sivuilta niin varmasti vastaavanlaisia löytyy muilta merkeiltä, esim zara. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *