Muoti

VÄRIT KUNNIAAN

Voisin sanoa ihastuneeni täysin kaikkiin kirkkaisiin väreihin. Kuten olen sanonut, ennen pukeuduin oikeastaan vain ja ainostaan maanläheisiin sävyihin, mutta nykyään puen enemmän väriä päälle kuin vaan beigea, mustaa ja valkoista.

Tässä hyvä esimerkki paidasta mikä tuo sitä jotain asuun. Yksi värikäs vaate riittää tuomaan väriä pintaan! Toisaalta, tänään asuni oli punaiset housut, vaaleansininen kauluspaita, sekä sininen takki. Kuulostaa ehkä sekamelskalta, mutta kun kuosit ja värit yhdistää toisiinsa sopiviksi, ei asu ole yhtään sekava. Väreillä saat tuotua niin paljon lisää mielenkiintoa pukeutumiseen!

Nyt mulla jatkuu tavanomainen pyykkääminen ja musan kuuntelu!

Ps. selvitän huomenna asiaa, miksi kuvani ovat niin pieniä nykyään.. Hope se asia saadaan korjattua mahdollisimman pian! 🙂

Leppoisaa iltaa! <3
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

GINA TRICOT paita/shirt
TOMMY HILFIGER housut/ pants
ZARA korot/ heels
KARL LAGERFELD aurinkolasit/ sunnies

2 Comments

 • Merja

  Olen aina inhonnut vihreää väriä, koska äitini puki koko lapsuusiän minut siihen. Mutta tämä kirkkaan vihreä näyttää tosi hyvältä, sorruin ostamaan myös vihreän mekon ja iänikuisten mustien laukkujen ja kenkien seurana se on kyllä piristävä. Ja siitä kumma väri, että sopii niin vaalealle kuin tummallekin.

  • Minna Somero

   Moikka!
   Voi niitä muistoja. 😀
   Kiva että olet tykästynyt väriin uudestaa, kyllä mullakin vaikuttaa mikä sävy on kyseessä. Esim yksi väri mistä en kovin pidä on ihan babypink. Se ei oikein iske minuun. Mutta jos sen yhdistää esim fuksiaan, silloin se toimii itselleni. 🙂
   Kiva kun tulit kommentoimaan, ja pahoittelut vastaus tuli hitusen myöhässä. Mukavaa iltaa sulle! 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *