Lifestyle,  Yleinen

PUHTAALTA PÖYDÄLTÄ, 2017

fresh-start

Mielestäni vuoden vaihdos tapahtui juuri täydelliseen aikaan, ihana aloittaa taas jollain tapaa puhtaalta pöydältä. Mitä se tarkalleen ottaen itselleni merkitsee?

Eilen illalla istuin ulkosalla, katsoin tähtiä ja aloin pohtia vuoden vaihdosta hiukan enemmän. Kaikki vuoden 2016 ihanat muistot ja hetket säilön sydämeeni, muistilapuille ja läppärini kuvakirjastoon, ne saavat jäädä elämään tänäkin vuonna muistoissani. Mutta tänä vuonna aion tehdä yhtä ihania ja mahtavia hetkiä sekä saada uusia kokemuksia, siihen luotan. Sitten taas kaikki ne ‘ei kivat jutut’ ja negatiiviset asiat jätän taakseni, ne eivät tule olemaan enää osallisia elämässäni. En halua kuluttaa aikaa edellisvuoden pettymysten tai surullisten asioiden miettimiseen, siihen pistän stopin.

2016 vuosi oli kokonaisuudessaan hyvä, koetteleva, paljon onnellisia hetkiä, naurua, ja ihania rakkaita ihmisiä. Sain oppia paljon itsestäni sekä muista ihmisistä. 2016 vuonna oli myös huonoja päiviä, itkua, surua, väsymystä ja pettymyksiä, mutta niistä noustiin kaksi kertaa kovempana kuin ennen itse koettelemusta. Kuten mulla on tapana sanoa, kaikella on tarkoitus. Ota sen koettelemuksen hyvä puoli esiin ja säilö sitä muistoa, mutta sen huonon asian miettimiseen älä käytä turhaa aikaa.

Siinä tähtiä katsellessa kävin kuluneen vuoden pääpiirteissäni läpi, jätin hyvät asiat elämään ja huonot hautasin pois. Se tapahtuu helposti: Hengitä sisään täysin voimin, pidätä hengitystä sekunti, ja ulos hengittäessä päästä kaikki negatiiviset ajatukset ulos. Sitten ne on haudattu pois.

Tähän vuoteen lähden innoissani, olen odottavaisin mielin. Haluan keskittyä ihmisiin jotka myös antavat itselleni energiaa, eivätkä ime minua kuiviin, haluan tehdä paljon töitä, haluan huomata onnistumisia. Haluan oppia uutta sekä viettää aikaa kaikkien rakkaitten ihmisten kanssa. Sitten vielä mun jokavuotinen lupaus itselleni: haluan elää, elää täysillä, arkena ja vapaalla, kokea että en vain hengitä, vain että elän.

Ihanaa alkanutta uutta vuotta kaikille!

15373378103_c36939cfb6_c freststart fotorcmreated
img7064
15967065386_a1abb2ba17_c
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Happy New Year! This will be a fresh start to this up coming year. I will leave all the negative things from 2016 behind, and take the good memories with me. I will not waste my time of thinking those negative things, why bother.

Feels so good to have a fresh start, I’m so excited of 2017!

2 Comments

  • Kipi

    Tähti lensi näitkö sen? Uusi vuosi ja entinen. Mikä taakse jää se jääköön vaan, tuo uusi vuosi tullessaan mahdollisuuden mihin vaan! Hyvää uutta vuotta Minna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *